Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár

Szállítási feltételek

Országos házhoz szállítás Magyarország területén. 

A shop által rendeléskor generált szállítási díj, tájékoztató jellegű. (bútor, nagy háztartási gép, és kiscsomag esetén a szállítási költségek összeadódhatnak) így esetenként eltérhet a rendszer által automatikus generált díjtól.
A megrendelés leaddása után amennyiben szükséges egyeztetni, kollégáink telefonon is felveszik majd Önnel a kapcsolatot, és amennyiben eltér a shop által automatikusan generált szállítási díjtól, előre egyeztetik pontos szállítási díjat.

Kedvezményes vásárlás vagy akció keretein belül egyes termékeinknél felkínáljuk az ingyenes szállítási lehetőséget, ahol az ingyenes szállítás ikont látja azt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

A házhoz szállítás munkanapokon 8-17 óra között történik. 

A házhoz szállítás várható ideje, eltérő lehet a csomag tartalmából kifolyólag, kiscsomagok esetében általánoságban 1-3 munkanap, nagyobb csomagok esetében 3-5 munkanap, bútorok, egyedi gyártásban készült termékek, rendelhető termékek esetében, vagy ahol ahol a termék nem szállítható hagyományos futárszolgálattal 10-15 munkanap is lehet a szállítási idő.

FONTOS!

A termék átvételekor, kérjük minden esetben a futár jelenlétében ellenőrizzék, hogy a csomag külsőre ép és sértetlen állapotban érkezett e meg. Amennyiben a csomagoláson egyértelműen látható jelei vannak annak, hogy a készülék csomagolását megbontották, leejtették, szakadt vagy más módon a csomagolás sérült, vagy feltételezhető, hogy a beltartlama megsérült, kérjük, azonnal vetessen fel kárjegyzőkönyvet a futárszolgálat munkatársával, mert amennyiben aláírásával igazolja, hogy ön a futártól a csomagot sérülésmentes és hiánytalan állapotban átvette, a sérülés miatt a reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A törés nem garanciális hiba. Sérülés, és törés miatt terméket nem cserélünk.

Örömmel üdvözöljük elégedett vásárlóink népes táborában! 

sporol6.hu - Az Online Vásárlás Birodalma

Értesüljön első kézből újdonságainkról és az akciós ajánlatainkról

Kijelentem, hogy az általános Szerződési Feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot megismertem, és elfogadom, az abban szereplő adatkezelésekhez hozzájárulok.
Hozzájárulok, hogy számomra a sporol6 webáruház a továbbiakban hírlevelet küldjön.