Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár

Fizetési feltételek

Fizetési módok:

Előre utalás - bizonyos szállítási módokhoz választható mód, a kedvező díjjal rendelkezik, nem tartalmaz semmilyen plusz költséget, kényelmes, és a kiszállítást kedvező díjon érheti el vele.
Ilyenkor e-mailben kap egy díjbekérő levelet, mely tartalmaz minden szükséges adatot az utalás teljesítéseséhez. Kérjük a rendelés azonosítóját, minden esetben adja meg az utalás hivatkozás rovatában. Ilyenkor nem csak online banki átutalással tud teljesíteni, hanem a díjbekérőn szereplő bank bármely fiókjában, befizetheti a számla ellenértékét, vagy számlavezető bankját is megbízhatja az utalás teljesítésével.

Utánvét -  Ilyenkor kiszállításkor, az áru átvételekor a szállítócég képviselőjénél kell kiegyenlítenie a vételárat. Az utánvétes szállítási mód, mindig tartalmaz utánvét kezelési díjat, mely az összeg nagyságától függ, és erről is a pénztár oldalon a választás előtt láthatja a pontos értékét.

Bankkártyás fizetés - Kedvező gyors, rugalmas, és kényelmes fizetési mód. Ebben az esetben a pénztár menüben a bankkártyás fizetést kell választani, majd a továbbra gombra kell kattintani, ekkor egy biztonságos banki felületre jut, ahol megadhatja a fizetéshez szükséges kártya adatokat - az adatokat szigorú biztonsági előírások és rendszerek védik, így Ön egyszerűen, gyorsan és kényelmesen tudja fizetni a kiválasztott termékeket, és nincs más dolga mint megvárni, hogy a futárszolgálat kiszállítsa Önnek a terméket.

Amennyiben kérdés merült fel önben, forduljon hozzánk bizalommal!

Köszönjük, hogy minket választ!

wwww.sporol6.hu

Az online vásárlás birodalma

Értesüljön első kézből újdonságainkról és az akciós ajánlatainkról

Kijelentem, hogy az általános Szerződési Feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot megismertem, és elfogadom, az abban szereplő adatkezelésekhez hozzájárulok.
Hozzájárulok, hogy számomra a sporol6 webáruház a továbbiakban hírlevelet küldjön.