Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár

Szállítási információ

Minden termék pontos szállítási díját a termék adatlapján találja, a Szállítási költség: xxxx-nél.

Ha egy megrendelésben több terméket rendel, akkor nem termékenként kell a szállítási díjjal számolnia, hanem a szállítási díj a súly alapján adódik össze, a pénztár menüben a szállítási költségnél fogja látni a kedvezőbb pontos összeget.

Minden terméket kizárólag futárszolgálattal szállítunk házhoz, a termék jellegétől függően több házhozszállító céggel dolgozunk együtt, a termékek biztonságos szállítása, és az Önök maximális kényelme érdekében.

A kissebb méretű ás súlyú csomagokat általában, hagyományos futárszolgálatokkal visszük, a nagycsomagokat, háztartási gépeket, speciális erre a szakterületre szakosodott szállítókkal visszük, a bútorokat szintén bútorszállításra szakosodott partnerünk szállítja házhoz.

A szállítási idő általában pár munkanap, bizonyos termékek esetében 4-5 munkanap, és a gyártásból, vagy külföldi raktárból érkező termékek esetén, 10 munkanap körül alakul.

Amennyiben kérdése merülne fel, amelyre nem találja a választ forduljon írásban ügyfélszolgálatunkhoz, és a legrövidebb időn belül igyekszünk választ adni a feltett kérdésére.

Köszönjük, hogy megtisztel a bizalmával!

Sporol6 Az Online Vásárlás Birodalma