Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár

Blog

Gree - A világ első számú klíma márkája!

Több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés.

 

A Gree gyár 1991-ben alakult. Mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiának köszönhetően, a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett.

A GREE gyáraiban készülnek Syen, Cascade és a Nord, RCOOL márkanévvel ellátott termékek is.

 

A Gree korszerű, modern, esztétikus és nem utolsó sorban nagyon megbízható klímaberendezéseket gyárt.

 

Miért is igazán jó az inverteres klíma?

Hagyományos klímák esetében úgy történt, hogy a beállított hőfokot meghaladta a szoba hőmérséklete, a készülék bekapcsolt és addig dolgozott, míg el nem érte újra a kívánt hőmérsékletet a helyiségben, ezért folyamatos hőingadozás volt tapasztalható. Ezzel szemben az inverteres klímaberendezések egyenletesen működnek úgy, hogy a hőmérsékleten csak egy kicsit kelljen változtatni, így akár 40-50%-kal kevesebb energiát fogyasztanak és ami az egyik legnagyobb komfort előnyük, az a nagyon csendes működés.

Ha egy mondattal lehetne jellemezni az inverteres klímákat, azt mondhatnánk; Ez a modern berendezés költséghatékonyabb és zöldebb hűtési és fűtési lehetőséget nyújt mindenki számára.

 

Érdekesség

A gyár világszerte erősítve a Gree népszerűségét az elmúlt években több, nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, beszállítója. Hozzájárult a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok, a 2010-es Dél-afrikai FIFA Világbajnokság, vagy a Szocsi Téli Olimpia 2014 projektek megvalósulásához. 2016-ban újabb Gree mega referenciával gazdagodik a lista, Rio de Janeiróban a 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületeinek kényelméről is Gree lakossági és kereskedelmi klímaberendezések gondoskodtak.

A Gree az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, ami elnyerte a „World Brand” kitüntetést. 2015-ös évben a Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége. A világ első számú klíma márkája, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által minden évben kiadott tanúsítvány is igazol 2015 óta.

 

Céluk, hogy szem előtt tartva termékeik minőségét és megbízhatóságát, állandó újításokkal, fejlesztésekkel, versenyképes és megfizethető árakkal, álljanak partnereik és vevőkörük rendelkezésére a klíma-, hűtés-, fűtés-, légtechnika piacán.

 

Tekintsd meg az általunk forgalmazott klímaberendezéseket: http://bit.ly/2HVfeom